Klubové skúšky vlôh - T.A.N. a FT

17.04.2011 22:34

Posledný jarný FT a KSV boli tentoraz v Malženiciach, neďaleko od Trnavy. Slovenský klub pointrov a setrov ich usporiadal v spolupráci s poľovníckym združením Drop Malženice. Dá sa povedať, že bolo ideálne počasie, mierny vetrík, slnko... Navyše porasty boli ideálne na behanie.

Zišli sme sa v hojnom počte. Počet psov štartujúcich na FT bol 12 a na KSV 9. Zastúpenie mali všetky plemená anglických stavačov + NKS.

FT sa zúčastnili: Elfriede s 2 GS - Grantom a Elvisom, Jano s POI Assanom, Filip s POI Corou, Matej s POI, Slavo s GS Atreiom, Chrúscik s POI Debbie, POI (ktorého nepoznám) a aj NKS.

KSV a zúčastnené psy: Radka a AS Largo, Agáta a 2 GS - Bria -Samba a Bessy - Caira, Aďka a AS Hawkeye, Stanko a GS Diana, Glonekovci a 2 IS - Icy-Breeze a Zack, Peťo a 2 POI Bella a Koran

Ako som už spomínala, počasie bolo super, zveri sme mali dosť a to sa podpísalo aj na výkonoch psov. Čo sa vlôh týka, uspeli všetci okrem IS. Každý mal možnosť 2x vystaviť a ukázať štýl a poslušnosť.

Na FT zabodoval Filip s Corou, boli naúspešnejšími súťažiacimi klubu, celkovým víťazom sa stal NKS, ktorý dosiahol tuším plný počet bodov :)

Gratulujeme kamarátom k ich úspechu a tešíme sa z toho našeho :D Diduška je super!!!