Lilly oslavuje 7 rokov

24.02.2022 13:35

Lillinka oslávila krásne 7me narodeniny. Od tých posledných sa pre ňu veľa zmenilo a keď sa tak spätne obzriem, tak skladám dolu klobúk pred touto fenou.

Lilly odchovala svoj posledný vrh, začala sa meniť, okrem jej typického vystavovania ju neskutočne začal baviť lov, aport a všetko s tým spojené. Nikdy nemala ten lovecký drive, aj keď pracovať vedela, ale iba práca pred výstrelom. Všetko ostatné vždy robila Zara, ktorú to náramne bavilo. Ale psy niekedy vedia asi viac než my. Teda, určite vedia. Po Zaruškinom odchode Lill prevzala úlohu alfa samice, začala výrazne meniť svoje návyky, komunikácia medzi psami zrazu prebiehala úplne jasne stručne s nadhľadom. Spravila skúšky, o ktorých by sa mi ani nesnívalo, že to s ňou dám. Dali sme a vyhrali sme všetky, kde sme boli ♥ Poľovná sezóna 2021/2022 bola absolútne úžasná.

Lillinka ja ti len prajem, aby si tu s nami v takomto zdraví a kondícii bola ešte aspoň raz toľko a to isté prajem aj všetkým súrodencom z vrhu A, len nech ste zdraví a navždy ľúbení vašimi ľudskými otrokmi :D